Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900
Бесплатна конференција
Чекор пред иднината.
Бидете дел од БИМ светот
24 Февруари, 2022
13:00
5 Говорници
Online
welcome

Добредојдовте на 1-та бесплатна
Autodesk конференција за
БИМ технологии во Македонија

Овој online настан е наменет за сите архитекти, проектанти, градежни инженери и луѓе кои веќе работат во индустријата или пак сакаат да започнат да градат кариера во оваа индустрија. Обезбеди го своето присуство, а нaшите говорници ќе го споделат искуството и зошто БИМ технологија е иднината за твојот професионален развој.

РЕГИСТРИРАЈ СЕ
features

Зошто да си дел од оваа конференција?

Ќе слушнеш искуства и know-how од искусни говорници

Ќе дознаеш повеќе за БИМ технологија и што значи за твојата кариера

Ќе видиш и запознаеш дел од твоите колеги од заедницата

Ќе сфатиш дека БИМ технологијата е новото дигитално време

Ќе се здобиеш со ново знаење

Ќе слушнеш за официјални Autodesk обуки и сертификати

speakers

Говорници

Трајче Стојанов

Autodesk Certified Instructor, Revit Certified Professional | Semos Education

Ненад Ковачевиќ

Autodesk MEP Application Engineer| TeamCAD

Вук Вуканиќ

Senior Autodesk AEC Application Engineer | TeamCAD

Анѓелија Сандиќ

Autodesk AEC Application Engineer | TeamCAD

Ведран Орешиќ

Дипломиран инженер архитект | БИМ консултант во Tech Data

schedule

Агенда на настанот

13:00 - 13:30 PM

Трајче Стојанов

Autodesk Certified Instructor, Revit Certified Professional | Semos Education

БИМ технологија и примери

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

13:00 - 13:50 PM

Ведран Орешиќ

Дипломиран инженер архитект | БИМ консултант во Tech Data

Revit Architecture

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

13:50 - 14:10 PM

Q&A

Во оваа сесија ќе одговараме на вашите прашања. Слободно поставувајте прашања за да ја направиме конференцијата подобра.

14:10 - 14:40 PM

Вук Вуканиќ

Senior Autodesk AEC Application Engineer | TeamCAD

Revit Structure

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

14:40 - 15:00 PM

Q&A

Во оваа сесија ќе одговараме на вашите прашања. Слободно поставувајте прашања за да ја направиме конференцијата подобра.

15:00 - 15:30 PM

Ненад Ковачевиќ

Autodesk MEP Application Engineer| TeamCAD

Употреба на Revit MEP во БИМ околина

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

15:30 - 15:45 PM

Q&A

Во оваа сесија ќе одговараме на вашите прашања. Слободно поставувајте прашања за да ја направиме конференцијата подобра.

15:45 - 16:15 PM

Анѓелија Сандиќ

Autodesk AEC Application Engineer | TeamCAD

Autodesk Construction Cloud

In this session we will discuss about digital topics in detail. You need laptops and other tech support equipment. This session will last for 2 hours. So prepare yourself.

partners

Официјални Партнери

register

Регистрирај се

Внесете во вашето име.
Внесете во вашето презиме.
Внесете ја вашата email адреса.
Внесете во вашиот телефон
Внесете во вашиот град
Внесете ја вашата компанија
Внесете од каде дознавте за нас.

Успешно се регистриравте..
Упс, извините, настана грешка овој пат при испраќање.

Ве очекуваме!

24

Февруари

13:00

Часот

5

Говорници

Information

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

485 of 1000

Seats available

Get Your Ticket

Where & When?

24 Февруари
Online
1 200 300 9000
kursevi@semosedu.com.mk